ΡΕΑ ΜΑΝΙΩΤΗ

Η Ρέα Μανιώτη σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου αποφοίτησε με Άριστα. Από τον Σεπτέμβριο του 2023 παρακολουθεί το Κοινό Διακρατικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σχολική Συμβουλευτική και Καθοδήγηση» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Συνεργάζεται με το Zer0-19 από το 2019. Παρακολουθεί εβδομαδιαίες επαγγελματικές εποπτείες και αναλαμβάνει την ειδική διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων. Επίσης ασχολείται με τις μαθησιακές και ψυχό-εκπαιδευτικές αξιολογήσεις αλλά και τα προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις μέσω του Zer0-19 για τη συμβουλευτική, τη σχολική ψυχολογία και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Έχει δραστηριοποιηθεί στην παράλληλη στήριξη μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

ΚΙΚΗ ΠΕΤΡΙΔΗ

Η Κική Πετρίδη είναι εξωτερική συνεργάτης του zero 19. Κατέχει προπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία από το πανεπιστήμιο του Reading της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει εκπαιδευτεί στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας στο International House στο Λονδίνο και είναι πιστοποιημένη σύμβουλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης από το Βρετανικό Συμβούλιο. Επίσης έχει πιστοποιηθεί ως Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (κατηγορία Β). Εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών από το 1993 και ως Σύμβουλος Ανώτατης Εκπαίδευσης από το 2013. Καθοδηγεί τους μαθητές στην επιλογή κατάλληλων γι’ αυτούς αγγλόφωνων πανεπιστημιακών προγραμμάτων στο εξωτερικό και στη συμπλήρωση των αιτήσεών τους. Στο zero19 είναι υπεύθυνη για την οργάνωση και τη διεκπεραίωση των αιτήσεων των Αγγλόφωνων Πανεπιστημίων του Εξωτερικού. Επίσης αναλαμβάνει ιδιωτικά την προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας του IELTS.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΟΥΝΤΟΥ

H Αντωνία Πούντου είναι εξωτερική συνεργάτης του Zer0-19. Έχει σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται ως καθηγήτρια Γαλλικής Γλώσσας  από το 1994 στην Β΄θμια  και Α΄θμια εκπαίδευση. Έχει διατελέσει εξωτερική συνεργάτης του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών στην διεξαγωγή εξετάσεων  επί σειρά ετών. Έχει συμμετάσχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού και παρακολουθεί το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ‘’Συμβουλευτική, Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Δια Βίου Μάθηση’’ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκειμένου να πιστοποιηθεί ως σύμβουλος Επαγγελματικού προσανατολισμού. Αναλαμβάνει την συμπλήρωση αιτήσεων υποψήφιων φοιτητών σε Γαλλόφωνα πανεπιστήμια.

Zero19 Νέα Ιωνία

Πρότυπο κέντρο για γονείς και παιδιά

Zero19 Κορίνθου

Πρότυπο κέντρο για γονείς και παιδιά